Zdravím všechny příznivce trs. Chtěl bych se Vás všech dotázat, kdo by se mnou stavěl mapu ? Jednalo by se spíš o mapu ve stylu modelového kolejiště. Představoval bych si to takhle: Přihlásili by se například tři zájemci (A,B,C). Začal by A, který by něco postavil, a mapu by poslal B (třeba na e-mail). Ten by něco přistavěl, a poslal by to C. Ten by opět něco přistavěl, a poslal by to zpět A, a tak dokola. Zájemci, nechť se hlásí.
inac vies co je sranda ? ... ze pavelk zalozil vlakno ze chce robit mapu ... my 4 sme zacali stavat ty ja ales a a51 ... a on nakoniec aj tak ide stavat inu :D ... tak prv chcel stavat mapu zacina novu s inymi :) ... looooool
Plán je to sice hezký ,ale nevím jestly si uvědomujete úskalí tohoto plánu , a to používání různých kuidů . Jeden udělá kus kolejiště a pošle druhému ale stím musí poslat i kuidy které použíl nebo aspoň seznam kde je ztáhnul a které použil pro případ že ten druhý je nemá.Jak se bude mapa rozrůstat začne být v kuidech chaos.
Ross: nesjem přihlášený na TT, jsem rád, že máš zájem, počítám s tebou. soudruh: Je to tím, že jsem, jak jsem psal, přeinstaloval windowsy (nová instalace hry). Celkově mi to trvalo dva dny. ogarm: To si uvědomuji, také mám z toho špatný pocit, ale než stačí mapa doputovat zpět k prvnímu, tak bude mít čas kuidy si stáhnout. Tak, toť snad vše
nie je pravda .... my styria ... ja sudruh ales a area51 sme zacali stavat mapu .... a vzdy si povieme kto ju ma a po dokonceni ju posleme niekomu inemu ... ten si ju cez TO (trainz objectz) pozrie ... a ktore kuidy mu chybaju popyta od toho co mal naposledy mapu ... my tak vytvarame 4ria postupne mapu a dari sa nam bez problemov ... takze to je realne ... PAVELK drzim prsty