Ahoj,
dnes jsem zakoupil a instaloval TANE. Bohužel mne to při spouštění hry nechce pustit dále v momentě, kdy se ověřují přihlašovací údaje do účtu MyTrainz. Napíše to, že přihlášení selhalo a že mám zkontrolovat detaily účtu v nastavení. To jsem samozřejmě udělal, píše i to, že přihlášení bylo úspěšné a že přihlašovací jméno a heslo jsou správné. Když se přihlásím do svého účtu MyTrainz přímo na stránkách, tak všechno vypadá OK, ale jak dám editovat účet, tak mi to napíše, že můj profil byl částečně deaktivován a nemůžu ho editovat. Absolutně nechápu v čem je problém, a jak možné, že mne to pustilo ke koupi a stažení hry, ale hru samotnou spustit nelze.
Setkal se někdo s něčím podobným nebo netuší někdo v čem je problém?
Jediné, co mne napadá, je to, že můj účet je dost starý a strašně dlouho jsem na něj nebyl přihlášený (mohlo to být klidně i 10 let). Pak ale absolutně nechápu, jak je možné, že se to tvářilo, že je všechno OK, a teprve, když chci spustit hru, tak tam začnou být nějaké nesrovnalosti.
Zároveň na fóru MyTrainz nemůžu zadávat žádné příspěvky, což jsem zjistil, když jsem chtěl si nechat poradit s tímto problémem tam.
Samozřejmě jsem zadal ticket ohledně mého problému, jen sám moc nevěřím, že bych dostal nějakou brzkou odpověď.
Předem díky za jakoukoliv radu