Moderátor: Lugger
janlady píše:Voni Dejv446 podívají se jestli autor neudělal chybu v rozměrech obrázků!
misoft píše:Tak potom niečo chýba. Skontrolovať v config súbore modelu všetky závislosti (KUIDy) a overiť, či ich máš v PC.
janlady píše:Voni Dejv jestli nejde nainstalovat tak je použitá diakritika . Otevři počítač najdi si TRS04 otevřít až po download najdi si příslušný kuid a oprav.
Velikost obrázků 8-16-32-64-128 atd. a jejich násobky . Diakritiku snad poznáš.
Dejv446 píše:Ahoj všichni moc prosím o radu !!!! Když si chci nainstalovat např. vůz RJ Ampz od Jirky, tak mi to napíše : Sadu není možno otevřít, možno má nesprávný formát. U něčeho mi to vypíše tuto chybu, jiné CDP se nainstalují. Jinak mám ten starý Výpravčí Součástí a chci se zeptat zda to nejde updatovat na Content Dispatcher (jako je třeba u TRS 06 nebo TS 09,10,12)
Děkuji moc všem za rady.
janlady píše:Voni Dejv446 Máš jej nainstalován v počítači ale tam kde máš nainstalovanou Hru TRS otvírat až narazíš na download a tam je kuid který musíš
opravit.Je potřeba se naučit hledat.
misoft píše:Dejv446 píše:Ahoj všichni moc prosím o radu !!!! Když si chci nainstalovat např. vůz RJ Ampz od Jirky, tak mi to napíše : Sadu není možno otevřít, možno má nesprávný formát. U něčeho mi to vypíše tuto chybu, jiné CDP se nainstalují. Jinak mám ten starý Výpravčí Součástí a chci se zeptat zda to nejde updatovat na Content Dispatcher (jako je třeba u TRS 06 nebo TS 09,10,12)
Děkuji moc všem za rady.
Inak ťa musím poopraviť.
ContentDispatcher je súčasť TRS2004. Výpravčí Součastí je už pre 2006 a vyššie.
Takže ako to otváraš pre TRS2004 Výpravcom súčastí, tak asi preto to neotvorí. ContentDispatcher v 2004 totiž *.cdp vždy nainštaluje (dokonca i pre verzie 2006!).
Treba si uvedomiť, že ContentDispatcher je podobný programu na rozbaľovanie súborov (napr.WinRAR), avšak prispôsobený pre TRS (a aj preto je presne stanovené, aké súbory bude rozbaľovať (*.cdp) do presne stanoveného adresára...
Zpět na Trainz Railroad Simulator 2004
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků