Prosím o radu ve věci „kontrola aktivátoru“
V mapě používám pravidlo „kontrola aktivátoru“. V návodu na používání pravidel jsem četl, že se nemá používat „pravidlo aktivátoru“ z důvodu, že se jedná o pravidlo zastaralé.
Můj problém je, že když nainstaluji nové objekty cdp, poškodí mi pravidlo „kontrola aktivátoru“ tak, že je toto pravidlo nepoužitelné. Na mapě nejde otevřít, nejde vybrat v nabídce. („pravidlo aktivátoru“ poškozeno nebylo)
Zkoušel jsem ho opravit ve správci součástí. Nepodařilo se mi to.
Po opakovaných zkušenostech s poškozováním tohoto pravidla jsem tentokrát před instalací stažených objektů cdp zazálohoval celou hru na jiný HD.
Tuto zálohu jsem spustil a nepoškozené pravidlo dal uložit do cdp. Pak jsem poškozené pravidlo na původní hře dal smazat (nezmizelo, jen zešedlo) a nainstaloval jsem mé v cdp uložené pravidlo. Dal jsem přepsat.
Instalace proběhla, žádná chyba nebyla ohlášena, ale pravidlo se ve hře neobnovilo a zůstalo poškozené.
Zjistil jsem, že mi tentokrát pravidlo poškodil tunel, který jsem stáhnul s několika dalšími objekty z Auranu.
Mám dotaz, zda se poškození pravidla dá nějak zabránit, případně jak toto pravidlo opravit, abych nemusel hru neustále zálohovat. Mám už obavu si něco stáhnout a instalovat.
Za případnou radu děkuji.