Moderátor: Lugger
bumbrdlik píše:Podívej se, jestli nemáš blízko přejezdu na silnici křivkový bod. ten by měl být aspoň 20 metrů od něj. Jinak s přejezdy, které jsou vytvořeny pro TRS2004 ám problémy i já. a to jak s vlastními tak i odo sostatních autorů. Já jsem zatím nepřišel na to co je příčinou. Jestli to dělá vlastní přejezd a nebo řízený provoz aut na silnici.
bumbrdlik píše:Podívej se, jestli nemáš blízko přejezdu na silnici křivkový bod. ten by měl být aspoň 20 metrů od něj. Jinak s přejezdy, které jsou vytvořeny pro TRS2004 ám problémy i já. a to jak s vlastními tak i odo sostatních autorů. Já jsem zatím nepřišel na to co je příčinou. Jestli to dělá vlastní přejezd a nebo řízený provoz aut na silnici.
MIKIMERCZ píše:bumbrdlik píše:Podívej se, jestli nemáš blízko přejezdu na silnici křivkový bod. ten by měl být aspoň 20 metrů od něj. Jinak s přejezdy, které jsou vytvořeny pro TRS2004 ám problémy i já. a to jak s vlastními tak i odo sostatních autorů. Já jsem zatím nepřišel na to co je příčinou. Jestli to dělá vlastní přejezd a nebo řízený provoz aut na silnici.
Děkuji vyzkouším...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků