Zdravím zkušenější Trainzáky,
píšu svůj dotaz sem, protože to sem, myslím, patří...
Mám TRS04 asi pět měsíců, a postupným vývojem, podpořeným i čtením tohoto fóra, jsem se už někam dostal... a nakonec dneska prásk - fatal error hned při spouštění
Na monitoru naprosto stejná hláška, o které tu psal před rokem a půl Waistcoast… celou složku Downloads jsem poslal pro jistotu na jiný disk, a pak poctivě pomalu vracel zpátky… smáznul jsem asi 3 „podezřelé“ KUIDy, složku vrátil zpátky, a ejhle, Trainz mi naskočil v pohodě!
Akorát… i když v Downloadsech mám pořád přes 2 tisíce souborů, z depa zmizela kompletně celá moje sbírka, a na stažených mapách zmizela většina kolejí
Zkusil jsem podle zdejších rad smáznout „chumpy“, ale pak mi to zase spadlo – když jsem chumpy vrátil zpět, nastartuju Trainz v pohodě, ale opět bez všech stažených věcí…
Co mi poradíte? Stahovat a instalovat všechno zase znovu, nebo nejprve pro jistotu nejdřív přeinstalovat TRS a teprve pak začít instalovat? Včera jsem měl v mapě fabriku, plot, tovární vrata - a dneska je tam jenom nakládací rampa, a půlka mapy je prázdná...
Díky předem za každou radu