od Betecko » čtv 02. úno 2017 0:23:20
Zdravím všechny přítomné, mám problém v TRS 2006, podle toho, co jsem se výše dočetl, je to asi podobné tomu, co se zde řešilo. Po nainstalování několika nových součástí, zejména vozidel, ale také pár objektů (většinou to bylo z trainzart.pl), se mi v mapě, kam jsem nová vozidla zkušebně vložil, úplně přestala zobrazovat nástupiště s cestujícími (stanice, zkrátka místa, kde vlak naloží lidi), místo toho tam byly pouze koleje. Nebylo ani možné vložit žádné nové nástupiště ani nádraží podporující cestující, při kliknutí na nějaké nástupiště v menu se nic nedělo. Problém se objevil také v dalších mapách, v těch z editoru i těch, které jsou součástí hry. Když jsem se nyní po několika dnech vrátil do hry, situace se změnila. V mapě, kam jsem vkládal vozidla a kde se problém vyskytl, stále původní nástupiště nebyla. Šlo však vkládat nová nástupiště, která v mapě byla i po opětovném spuštění. Zobrazovala se i nástupiště v jiných mapách. Zmizela prostě jen z oné jedné mapy. Stáhl jsem pak ještě další součásti a nainstaloval je, zkušebně umístil, a to jsem asi neměl dělat, protože situace se vrátila k původnímu stavu - po celé hře zmizela nástupiště. Nelze do nich ani poslat vlak, hra se tváří, že prostě neexistují. Nejzajímavější ale je, že podle minimapy je to právě naopak. Nástupiště se v ní zobrazují jako by existovala, je možno vidět jejich popisky. Dokázal by mi někdo, velmi pěkně prosím, poradit v čem je problém? Je možné, že se i v tomto případě jedná o něco podobného výše popsaným problémům (nastíněné řešení vyzkouším)? Šlo by nějakým způsobem nástupiště obnovit? Nebo nehrozí že by vstala z mrtvých a mám je nahradit novými? Předem všem moc děkuji za případnou pomoc.