Moderátor: Lugger
PhD píše:Ale ano, ty výložníky tam jsou, používám je už několik let. Na jejich místě není nic, pusto a prázdno. Ale když je tam chci přidat, jde to.
ajabaja píše:Podívej se v nastavení hry, jestli máš zatrženu kompatibilitu se staršími verzemi a zkontroluj configy "neviditelných objektů", jestli Ti nechybí nějaký tag. Od TS09 se stává, pokud je např. v configu chybné zakomentování (chybí závorka atp.), že ssp automaticky umaže zbytek configu od chybného tagu při uložení a objekt se tváří bez chyb. Ale nebude funkční a nemusí se ve hře zobrazovat. Configy se dají porovnat buď s podobným fungujícím objektem s bezchybným configem, nebo nainstalováním stejného objektu do některé z předchozích verzí a porovnáním configu s objektem v TS09.
Pokud máš v editoru, ve výběru objektů název objektu červeně, je v kuidu objektu nebo v jeho configu nějaká chyba, ale to asi víš.
Edit:Jestli chceš, napiš tady některé kuidy, u kterých Ti to dělá, já se na ně večer mrknu, možná je mám u sebe opravené nebo je opravíme a potom je pošlu.
U TS09 bys měl mít doinstalován aspoň SP3.
bumbrdlik píše:PhD píše:Ale ano, ty výložníky tam jsou, používám je už několik let. Na jejich místě není nic, pusto a prázdno. Ale když je tam chci přidat, jde to.
Já usuzuji, jelikož nevím o jaké výložniky jde, že ty máš na mapě novější verzi, než jsou třeba nyní zabudované ve hře. Do her se často dávájí staré verze, které jsou na DLS, ale autoři tam už novější verze z nějakých důvodů nepošlou. Křiklavý je třeba Motorák ČD 810 a jeho přípojný vůz Btax, které v zabudovaných objektech nemají podporu cestujících a na pantograf se otvírají dveře. Podívej se jestli ty výložníky na mapě máš s <kuid2:xxxxx:yyyyy:z> a třeba zabudovaný má <kuid:xxxxx:yyyyy> V takvém případě se stará verze na mepě nezobrazí. To se musí při instalaci ta zabudovaná věc přepsat novějsími.
PhD píše:ajabaja píše:.... Můžeme si vyměnit nějaký kontakt, abychom to nemuseli řešit přes tohle fórum?....
PhD píše:Jsou to Baldovy výložníky, přesně se jmenují "Tram_pylon_I_O" a dalších 6 podobných.
(třeba "<kuid:49869:28157>" byl změněn na "<kuid2:49869:28157:1>" - tenhle tvar je nově v TS 2009)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků