od jungova » stř 28. led 2009 22:24:27
sasule, tobe (po odstraneni assets,tdx.) startuje TRS 3 minuty ? jak to ? ja kdyz vyhodim assets,tdx tak na plnou funkcnost cekam minimalne 40 munut, nekdy az 2 a pul hodiny (!).
ale me vic vadi, ze mi neco zere textury objektu. uz mi to postihlo stodola, kostel (pl), a dum Blok2a. ale asi pred temito trema objekty mi neco sezralo textury u bogey ,4 cz vagonu. takze mam 4 bily bogey. pred pulrokem jeste byly ty kola hnedocerny nebo stribrny. delaji mi to vagony typu Baem, Btn (Baim, Bmnp, Bnp),,, nebo podobny rady.
(EDIT) - pardon, jezdim v TRS2006 a v nem mam tento problem. ja predtim rozZIPovavala "we11" videla jen dotazy, ale ne nazvy vlakna, a po napsani prispevku mi tam vlit nejaky bludny bajt a zablokoval klavesnici. pomohl az reset "cudlikem" na skrini pc. az po nabehnuti pc jsem hledala ty moje prispevky, ale nevidela. az jsem objevila Luggera, ktery me upozornil, ze rolo210 jezdi v TRS2004. az pak jsem se dopatrala nazvu vlakna a zjistila ze jsem ted vsechno co se tyka TRS2006 psala do vlakna TRS2004. tak pardon za trochu OT.
dekuji za pochopeni.
jungova, kuid348682