Ešte posledná možnosť: Presuň ich z ....\World\Dispatcher\Downloads do .....\World\Custom\profiles (ja po nainštalovaní a prípadnej úprave ich tam presúvam a stále sa objavujú).
misoft, trochu nestardardní řešení, zvláště, když v profiles jsou uloženy tvoje hry k mapám. To už si v custom zřiď třeba složku xyz a do ní to dej a dosáhneš stejného efektu. Správce součástí pro TRS2004 tu složku taky bude vidět.
Voni když to takle zlobí tak je většinou na vině špatně naistalování mám 04 už od samých začátků a nikdy nebyli problémy ani ted kdy ji používám na otvírání kuidu k některým opravám.
Voni janlady hádat se nim nehodlám, díval jsem se přímo do manuálu ke hře a nic tam o tom psáno není jako u 2006. Ale instaloval jsem ji už dávno a tak už si nepamatuju, jestli sem antivir vypínal, nebo ne. Hra mě funguje naprosto k mé spokojenosti a nemusel sem ji ani jednou přeinstalit...
Voni Waistcoats já se nehádám ale argumentuji zdravím rozumem měl bys uvážit že každý má určité zkušenosti a vzít v potaz že nastoupila Win7 a některá věci si lidé instalují do XP proto, to každému dělá jiné chyby tj. jiné ovladače pro PC železo a spousta pomocných programu to všechno může mít vliv na chování TRS no a já jsem byl nucen kvůli aktivačnímu klíči W7 přeinstalovat PC tak jsem chtěl zabránit blbnutí v 06 a 10 tak jsem použil způsob instalace pro 04 a přišel jsem na to že i Win brána může bránit správnému naistalování TRS vše mimo 10 chodí jak v čistých XP jenom jediná věc mě vadí to že kuidy v 10 v texturách černají i když cedule a zelené textury ne.Docela zajímavý problém.