Jo, hochu, kdyš instaluješ nějakou hru, tak si pamatuj, kam to instalační program dává. pokud jsi nic při instalaci neměnil, tak by to mělo být přes Tento počítač na disku "C" a to C:\Program Files\Auran\TRS2004\World\Custom\html.
Přesně sem se řídil návodem, nejede mi to. Když spustím rychlou hru tak mi tam vyskočí tabulka s nějakým blábolem a to je všechno. Nebude to třeba tím, že v pravidlu přidat zvuk musím zvolit něco, nevím co to je. Je tam MultiIndristytutorial, Výuková mise 1,2,3,4... A já nevím co mám dát.
Ale nejde o trigger, ten je v pohodě. Když dám pravidlo přehrát zvuk tak tam mám Přehrát zvuk blablabla v sekci html v teď nastává ten problém, je tam MultiIndrustytutorial, Výuková mise 1,2,3,4,5 a nevím co z toho mám vybrat. Zatím se netváří ani jedno že by to bylo to správný.
Voni Stan6 na PTP v nových je autor UBE má tam asi 12 zvuků od kostelních zvonu až po kvákání žab tak si to stáhni a podle toho se pouč a stále se neptej,ale použij to co máš na krku nejlépe se učí když si to můžeš okouknout,nelze vodit za ručičku když nesedíme u tvého počítače . [b][V PTT/b] polish tranz v newsech 2010.09.10 "dzwicki v.01" autor UBE.
Problém je ten, že do toho Html si musíš umístit ten tvůj soubor wav a jeho název bez wav koncovky napsat místo toho index.wav v tom pravidlu Přehraj zvuk
Stáhni si z Auranu Příkaz pro strojvůdce "Play a Sound File" <kuid:121843:900031> od "pitkin".Tam si můžeš dát 50 hlášení přímo do příkazu a vybírat je podle čísel.Složka obsahuje readme.txt,kde je návod
Hele, stan6, je to příkaz pro strojvůdce, tak by jsi ho měl hledat v Příkazech pro strojvůdce pro nastavení hry. Jinak si najdi V Downloads složce ten kuid a ve složce kuidu, jak píše Pifrnec, je návod v Readme.txt jak přidat nové zvuky a zapsat je do configu.