od vinceblack » stř 11. srp 2010 11:24:25
Zdravím,
donedávna jsem používal TRS2004 a WinXP SP 3. Po havárii HDD jsem zainvestoval do nového PC, pořídil si Win 7 a TRS 2006. Jako jiní zde jsem měl problém s instalací stažených CDP souborů (pro verzi 2004), objevovala se hláška "Nelze zaregistrovat registrační klíč...", přestože mám originál TRS2006 a registraci na Auranu jsem provedl a dostal ID číslo.
Jak jsem se tu dočetl, instalace add-onů se v této verzi provádí jen přes "Správce součástí plus" (SSP). Nebyl tedy problém natáhnout CDP přes "Import CDP". Nyní ale k tomu, co bych si potřeboval ujasnit (omlouvám se, pokud se to už řešilo, forum jsem prohledával, ale nenašel uspokojivou odpověď):
1) Stažený CDP soubor nejde nainstalovat kliknutím jako u TRS2004?
2) Proč SSP při každém spuštění nekonečně dlouho ověřuje login, heslo a UID (v řádu několika minut)?!
3) Proč se mi pak v SSP objevuje hláška "Buď nelze najít profil nebo máte špatné sériové číslo..." když po této hlašce se dostanu do okna "Nastavení", kde je vše zadáno v pořádku?
4) Jak to funguje, pokud si dám "Depencies" do Download Cart (DC)? Pokud si zobrazím DC a dám "Download All", objeví se opět chyba "Nelze zaregistrovat registrační klíč..." Podle mě je DC výborná věc, KUIDy si tam mohu naházet i z jiného PC a pak postahovat doma...
5) Pokud udělám dejme tomu přes "Import CDP" instalaci lokomotivy z Download Statios (DLS), která vyžaduje tři další KUIDY (opět jsou na DLS), nainstalují se tyto další KUIDY ("závislosti") také? Alespoň podle nápovědy SSP by měly... Nebo je musím stahovat každý zvlášť jako dříve?
6) Z DLS mohu použít Download Helper - je to tak, že do SSP se hodí např. stahovaná mašina do toho okna vlevo nahoře a pak se stáhnout i potřebné KUIDY ("závislosti")?
Podotýkám jen, že ve vlastnostech ikony TRS2006 mám zaškrtnuto "Spuštět jako správce", jak se tu doporučovalo a také nemám TRS instalováno do Program Files...
Děkuji za každou radu...