od geopas » čtv 05. čer 2008 23:31:46
No já mám doma TT a protože jsem nikdy neměl dost velký prostor na to, abych si mohl udělat pořádnej panel začal jsem stavět v Trainz, těch úplně prvních, pak v 04 a teď v 06. Na 06 jsem vytáhnul ten největší plán který jsem vždycky chtěl postavit na prkně, a tak jsem si ho vytvořil v Trainz. Pak jsem ho propojil s dalším plánem který jsem chtěl stavět. No a teď dolaďuji kolejiště, měním co se mi nelíbí a narazil jsem na ty výhybky. Tedy jejich páky. Co bych ještě uvítal, kdyby se v tunelu dala udělat odbočka. Na těch plánkách je to běžná věc, ale mě se to v Trainz nepodařilo. Musel jsem improvizovat a tahat tunely dva, nebo jeden přerušit v údolí a tam dát výhybku. Problém je v tom, že to s Gmaxem nebo jak se ten program na tvorbu jmenuje neumím, abych si věci upravil jak to občas v různých tématech čtu. A navíc s angličtinou se nekamarádím. Ještě možná tak s ruštinou ale i tady jsem zjistil že jsem ji úspěšně zapoměl. Tak se snažím nějaké to moudro okoukat či pochytit, ale jde to ztuha. Takže díky za rady a trpělivost.