od obdelnicek » ned 13. pro 2009 4:14:27
ahoj vsichni. potrebuju poradit ohledne par vecicek v Trainz 2004. nemam problem udelat pravidelnej krasnej oblouk na jednokolejce, mam ale trable s dvoukolejkou, protoze mi na ni nefunguje zarovnani krivky... u jednokolejky jsem natahl kolej, ohnul ji podle sablony a zarovnal useky za krivkovejma bodama ohranicujici oblouk. resim ted jak na to, protoze pred i za obloukem se 2 kolejka zkrouti a nejde narovnat, i kdyz tam mam vic useku a stve me to... napadaji me 2 reseni: 1.) vzit 2 stejne dlouhy pravitka, ktery budou mit delku polomeru a svirat uhel, o kterej bude zatacet trat, ktera pak povede od konce jednoho ramene tehle pravitek ke druhymu, nebo 2.) pouzit jako sablonu fixed track oblouky, poskladat jich vic dohromady, 2 kolejku natahnout vedle nich a nasazet na ni krivkovy bodu, ktery budou lezet vedle bodu na spojich jednotlivych dilu fixed track. coz ovsem ale jeste porad neresi moje trable s tim, za na 2kolejce mi nejde pouzivat zarovnani koleji. jak delate oblouky na 2kolejce, aby byly krasny pravidelny? mno, a druhej problem, tykajici se Bardotek a Brejlovcu, napred jsem stahnul modely od Stareho, pak jeste par reskinu, sound i corony, ale porad k nim jeste nemuzu sehnat kabiny... nevite nekdo co s tim? predem dekuju za radu
Trainz 2004 zacatecnik...