Josef72 píše:Zlatá 04 se nemusela s ničím popasovat (skoro), protože lidé neměli na svých PC prakticky žádné stažené objekty a tudíž nebyl správce součástí.
Nemohu s tebou souhlasit. Správce součástí byl a doposud je, jenže nepracoval přesně v určení chybějících součástí, takže se radši používal TrainzObjects. Já těch stažených součástí měl před příchodem TRS2006 skoro 20000, takže ani s tím, že jsme neměli nic, taky nesouhlasím.
U mě čím dál připadá názor, že proto, abychom tu hru prostřednictvím správce součástí ovádali, budem muset mít inženýrský titul. A proto jsem pro jednoduchost rozbalení součástí tak, jak je to v 04 a ať je nějaký program pro kontrolu mimo, na kterém nebude závislá hra, jinak ten simulátor bude spět k zániku. Myslím, že tím databázovým systémem to jenom zkomplikovali. Protože na těch 20000 sousástí se z toho stal pomalý moloch. Rychlejší byla akorát, když tam nebylo nic.
PS: A hlavně aby na Auranu pro každou novou verzi nebudovali nový tým, který tam samozřejmě nechá ty chyby minulého a napáchá tam ještě další. Testeři to pak nezachrání.