Mám problém s instalací TS 2009. před instalací jsem odinstaloval TS2006 a vyčistil registry. pak jsem nainstaloval TS2009. Hra normálně běžela. pak jsem si do 2009 natáhnul svou mapu vytvořenou v TS 2006 ve formátu cdp. V editoru jsem ji viděl ale při spuštění se hra sekla a spadla do wundows. Předtím hodila hlášku 2.
Ostatní předinstalované mapy šly spustit normálně. Svou mapu jsem vymazal.
Pak jsem nainstaloval TS 2006. Svou mapu v cdp jsem do ní natáhnul a šla normálně. Kousek jsem dostavěl a uložil a znovu spustil. bez problémů. Upravenou hru jsem znovu ložil do cdp.
TS 2006 jsem vypnul, a spustil TS 2009.
V editoru nešla spustit ani jedna z předinstalovaných her. Viz hláška 1 a 2. Některé hry se sice spustili ale po cca 3 - 5 sekundách se objevila hláška 2.
Všechno jsem zase odinstaloval. vyšistil registry a nainstaloval pouze TS 2009. Hra běží. vše jde spustit. natáhnul jsem do hry svou mapu v cdp. Hra naběhne, ale téměř ihned se objeví hláška 2. Všechny ostatní pčedinstalované jdou spustit bez problémů.
Mám obavu teď instalovat 2006. Aby se celá anabáze neopakovala.
Neví někdo co s tím dělat? Ta moje mapa se mi nechce opuštět. A pokud mi bude blbnout 22009s 2006 tak je to blbé. Díky za radu.
hláška 1.jpg
hláška 2.jpg