Zdravim jde vytvorit v TRS 2004 + SP4 dvojita křižovatkova výhybka myslim funkcni mam ji postavenou ale nevim kde ve hre sezenu Point Double Slip poradte prosim
ja by som v suvislosti s touto problematikou sa rad opytal viete co existuje ten prestavnik aj s prestavitelnymi srdcovkami nie ? no a to funguje bohuzial len pod trs06 lebo viem ze ked som to v 04ke pridal hned mi spadla hra ... .da sa to nejako v configu upravit ? alebo chyba bude v scripte ? .... dakujem
pifrnec nieeeeeeeeeeeee .... nepochopi lsi ma ja narazam na tut okrizovatkovu vymenu ze befunguje pod trs04 a ci sa da osterit to nejak aby to fungovalo pod trs04+ sp4 ....
Lugger idem na to .... pravdu povediac so mneskusal ... ale dufam ze to nebude viac nez len zmenit hodnotu z 2.6 na 2.4 lebo to by bol problem keby bol problem v scripte ale skusim ... a lugger nehnevaj sa hned na mna neboj ja nepatrim k tym lenivym ale vzdy sa nieco snazim vyskusat a az tak pisem aky mam problem
rolo210 Já sa nehněvám. myslím, že by mělo stačit upravit ten trainz-build, už si to nepamatuju. Pokud si to chceš ale zabalit, doplň category-era-1,2,3 atd a category-region-0
rolo210 Já si to všechno i balim. Pak nějakým nedopatřením (lehne HDD např. apod.) přijdu o složku World aniž bych si jí zazálohoval, můžu veškerý věci přepisovat znova. To bych se zhroutil. Opravim, zabalim, zazálohuju a pak už v případě potřeby jen instaluju.