Obecně o hře Trainz Railroad Simulator 2006. Proč si ji koupit? Problémy se stahováním objektů. Instalace objektů pomocí Správce součástí. První spuštění. O opravných balících hry.
Dělám to správně když : Otevřu si SSP. Pak dám soubor - importovat CDP, tam najdu ten soubor (kuid a naky cislo). No a on se mi tam natahne a to je všechno nebo se musí udělat ješte neco ??
jako tam je nápověda a v ní píšou že by se měli ke všem součástí udělat obrázky a k jedný se mi neudělal tak jestli to třeba nemůže bejt tim. že my k tomu něco chybí
centipede Importuješ si do SSP objekt, ten se ti objeví v záložce "Otevřené pro úpravy". Všechny kuidy označ a kombinací Ctrl+M zapíšeš úpravy, jakoby uložíš. Pokud ti k daný součásti už nic nechybí, musí to ve hře být. Jen se trochu snaž!
hele tak sem si prošel manual a delal sem to krok po kroku a pořád to tam nemám. v SSP to mám v záložce Download station nebo poradit jak ten soubor dostanu do DST
No ty jseš teda expert. Když to máš v záložce Download Station, tak to nemáš na počítači (na DS je to k dispozici) a musíš si to tedy přetáhnou to záložky stahování a zahájit Start.
Prostudování manuálu je myšleno toho elektronického, kde je to dost podrobně.
No, kdyby jsi to stahoval, tak to v záložce DS nemůžeš mít, ale budeš to mít v záložce Instalované. Jinak objekty, které se stahují z DS, tak se nemusí u nich potvrzovat změny.
Ne pořád to nemůžu dostat do tý hry, skoušel sem to několikrát a prostě ten danej vlak tam nemám. Určitě jak se znám někde dělám nákou malou ale zásadní chybu Pls poradtě mi