Já si myslím že TS2009 má potenciál, který není vidět. Teoreticky by měl být vidět až uvolní tu novou edici co má vyjít na jaře, dnes jsou tam v podstatě jen dva objekty využívající nových vlastností - kolej (ta tedy nic moc) a SD-40. U těch stromů (které tam nejsou) by to mělo být vidět. Pokud má pifrnec pravdu, tak by měl jít udělat strom ála RS a stále by ta trať měla být použitelná aniž by se změnila na tahovou strategii. Další věc je (už jsem psal), že TS2009 obsahuje parní vlastnosti enginu TC3 a přitom tam není lokomotiva která by to využívala. Takže tvůrci čs lokomotiv mohou vytvořit reálnější parní modely jak co se vizualizace týká tak fyziky.
Sečteno podtrženo - dokud někdo neudělá model (lokomotivu, vagón, budovu, strom) využívající naplno nový engine tak rozdíl nepoznáš.
A mimochodem - s TS2 to vypadá všelijak, MS propustil ze společnosti ACES Studio (herní divize) přes 1000 lidí.
http://www.seriousgamessource.com/item.php?story=21981Dost mně to mrzí protože musím přiznat, že navzdory tomu co jsem napsal výše, mi fyzika TS2009 oproti RS/MSTS moc nesedla, minimálně u páry a stejně tak grafika stávajících modelů (až na tu SD40). Prostě mi to furt připadá jako modelová železnice - kamarád to nazval ne snad úplně přesně ale výstižně "omalovánky".