Moderátor: Lugger
haffen píše:.....a taký Crysis mi ide na maxime a ani raz necukne.....
trunda píše:to
je obecný problém "otevřeného kódu"- odborníci mě opraví. ..........................................................
Nechci Auran hájit, ale na druhé straně sranda to taky není.
DjLibi23 píše:LX:a jak mi teda u toho deste v tunelu vysvetlis ze Andi06 ma ve svem
tunelovem kitu u kazdeho typu jeden s oznacenim waterproof...cili ze by
v nem nemelo prset..... a to jako pouziva proceduru?....a
zpomalovaci?....
trunda píše:Máš na výběr - buď dokonale optimalizovaný a tím pádem uzavřený engine vůči zásahu zvenčí - zřejmě Crysis (a i tam v době uvedení byly známy jeho značné požadavky). Nebo otevřený systém s editorem a konfigurací pomocí nekompilovaných scriptů.
Naprosto sedí - jsme v podstatě minoritou, stačí se podívat na na KUID čísla uživatelů, jsou max. šestimístná tzn. že nás na celém světě není ani milion. Je to drobátko začarovaný kruh, aby hra splňovala veškeré požadavky typu pršení v tunelu (což je podle mne banalita) nebo realistický model kolize, nemluvě o signalisaci - byla by daleko, daleko dražší a troufám si říci, že HardWarově náročnější a v tom případě by nás rozhodně nebyl ani ten milion.Tady je nabíledni, že autory motivují předpokládané zisky. U vláčků, bohužel pro nás, je to podle mě spíš entuziasmus autorů.
trunda píše:U vláčků, bohužel pro nás, je to podle mě spíš entuziasmus autorů.
spyro píše:No narovinu, do sběratelství mi chybí TRS2007
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků