v prvom rade dakujem vsetkym za rady a po druhe citajte poriadne moj prispevok ...
lukasx ja som nemyslel travu ... pisal som konkretne ze im mozeme zavidiet navsetnu sustavu !!!
seml pisal som ze okrem DLS a greenery ---> lebo z nich mam vsetku vegetaciu uz stiahnutu !!!
atkins detto co seml pisal som ze okrem DLS a greenery lebo som to myslel tak ze o tej vegetacii viem
ziki detto.... akurat pls mi poradte ako z DLS stiahnut vsetko (viem ze pomocou DOWNLOAD HELPERU stiahnem cele packy .. ale zaujimalo by ma ako mam stahovat aby som v tom nemal zmätok
) aky system mam zvolit ?
geni dikk pekne stiahnem ... fakt dikk a zostavu mam v pohode
area51 suhalsim ale znova pripominam moje zavidenie MSTS je len v pohalde na navsetnu sustavu je omnoho vymakanejsia jadro MSTS je v tomto ovela lepsie ... 8 - navestnych moznosti oproti 3 v TRS ... inac som psial ze krajinka a okolie travy a detaily o nicom
... a jj CDP je fajn len rozbalis ...
PS: nehadajme sa o MSTS vs. TRS ... dakujem za rady ... a fakt pls aky system zvolit aby som stiahol vsetku vegetaciu od JVC a FMA ??? aby som na nic nezabudol ... chcem vsetku fakt vsetko od travy na poli cez spline az po okrasne kvietky
Radimov-Karlíčkův háj (cca. 28 z 100 km)