Moderátor: Lugger
rolo210 píše::arrow: imbonic
jasne ze mam nastavenu zavislost medzi navestidlami .... tie navestidla su jasne a lahke ako facka v anstaveni .. a makaju bezproblemovo aj pod 04kou ... ja to len proste nechapem ... presne na VCHODE chcem 40 a ocakavaj 40 a na odchode VOLNO + 40 ... problem je v tom ze nastavim cestu CEZ CELU STANICU !!! po tretej a von ... a navestidla su v pohode tam bude iny problem .. cesta je nastavena cez ceklu stanicu ale ked MASINU zastavim pred vchodovym a pozriem co navesti odchod na tretej kolaji tak som zarazeny .. navesti STOJ aj ked ma cestu postavenu .. chyba nie je v navestidle ... akoby vlak nevidel ZA ochodove navestidlo ze je postavena cesta cize navesti iba STOJ na odchode cize pochopitelne VYSTRAHA na vchode ... preco vlak nevidi ZA odchodove ze ma postavenu cestu ???
PS v signalizacii nie som zaciatocnik ... ale ani expert ... poriadne pokrocili a BTW tvoje stranky mam prekopane od A po Z ...
rolo210 píše::arrow: limbonic
inac este ma napadlo ze som ti pisal mail na limbonic@centrum.cz ohladom navestidiel pozri si ho potom prosim a odpis mi na neho .... dakujem
PS moja mailova schranka je rolo210@azet.sk
Zpět na Trainz Railroad Simulator 2004
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků