Já si TC3 dokoupil dva dny po TS2009 po zklamání z páry. Chtěl jsem vědět zda tam jsou lepší (čti reálnější) parní lokomotivy. A na rovinu - podle mého dhadu se ty (parní) lokomotivy tam skutečně chovají o trochu líp než ten standard v TS2009. I tak se mi ale spousta věcí nezdá, třeba rychlost se v reálu u páry ovládá za jízdy reverzerem (snižuje se plnění), to se mi u Auranu vůbec nezdá nasimulované, rozjezd těžkého vlaku mi taky nepřijde dvakrát reálný (plné plnění, plný regulátor a lokomotiva se krásně plynule rozjede ani nepodklouzne).... Ale nejsem parní expert, jsou to spíše dohady.
Zkoumal jsem i to nové TC3 nastavení podstrčené na Hummusově lokomotivě ale asi to není tak jednoduché nastavit jak se zdá

Totiž KUID:30501:1001, což Auran Track 2009 - bylo v minulých TRS určitě něco jiného, neb se mi to objevuje na různých místech, teď napsledy v Elektrookruhu před nějakým vechtrem. Legrační je, že jsem takový KUID ani v TC, ani v 06 nenašel 

,ale si říkám kdyby na té hře pracovali nějaký ten rok a beta by vyšla jak vyšla před pár měsíci mohlo se to ještě doladit a vyšperkovat ,důsledek je asi špatná čeština (mno možná to opraví nějaký ten SP ale to ukáže čas)a něco se ještě najde (je škoda že není žádná česká podpora ,CDPROJEKT se asi ponaučil z distibuci clasics že není tak prodejná jako ostatní verze hry.Ale myslím si že by ještě nějaký ten rok mohl počkat s vydání této hry.

a ti Ti řeknou, že TRS je virtuální modelové kolejiště, co se snaží tvářit i jako simulátor železnice. Na to má ale hodně chyb a nevychytávek. Sežeň si MSTS a k němu doplňky a budeš spokojenější.