od misoft » ned 31. kvě 2015 11:35:17
Nuž - ja mám na to "svoju fintu". Nainštalované KUIDy mám ešte zaznačené v Exceli (ako tabuľka) - po nainštalovaní si zaznačím KUID:xxxxxx:yyyyy a jeno Username-cz/Username (u loko, vagónov sa to totiž dobrazí v Depe, u ostatného v Editore pri výbere objektu).
To za prvé.
Za druhé: ContentDispatcher mi rozbaľuje *,cdp súbory do adresára World/Dispatcher/Download v hlavnom adresári hry. A tam hneď vidím, čo som nainštaloval/rozbalil - "kuid xxxxxx yyyy" - z toho urobíl záznam do tabuľky (a ám tak prehľad, čo už mám v hre) a presuniem do podadresára World/Custom/profiles a odtiaľ si to hra sama zoberie. Ona totiž hra kontroluje oba podadresáre (ten Download i profiles) a berie z tade súčasti.
Pred spustením však indexuje a po indexovaní sama vie, kde ktorý KUID je uložený.
Takže skús postup - inštalácia (rozbalenie), záznam, presun. Je to síce o niečo pracnejšie, ale stojí za to mať prehľad. A tak aj podľa Username zistíš, aký KUID je ten zmieňovaný RJ Ampz - ale pozri sa, či to nie je náhodou KUID začínajúci 368471
Prišiel som,videl som,nechápem,odchádzam