Moderátor: Lugger
Pifrnec píše:Musíš si je ve Správci součástí otevřít pro úpravy a v AssetX určit umístění TS12
kaktus12 píše:Napríklad aj návod k trainzke (cz verzia) je žiaľ v angličtine. Ak by mal niekto preklad naozaj by som to ocenil.
bumbrdlik píše:kaktus12 píše:Napríklad aj návod k trainzke (cz verzia) je žiaľ v angličtine. Ak by mal niekto preklad naozaj by som to ocenil.
Český návod k TS12 je, ale teď si nepamatuji, jestli jsem si ho dodatečně nemusel ručně překopírovat do Extras/Documentation a pak přejmenovat aby název měl tvar TS12_manual_CZ.pdf a tak se pak dá vyvolat pod položkou Manuál v malém úvodním menu hry..
kaktus12 píše:Český návod k TS12 je, ale teď si nepamatuji, jestli jsem si ho dodatečně nemusel ručně překopírovat do Extras/Documentation a pak přejmenovat aby název měl tvar TS12_manual_CZ.pdf a tak se pak dá vyvolat pod položkou Manuál v malém úvodním menu hry..
A odkiaľ že si si ho skopíroval ?
bumbrdlik píše:kaktus12 píše:Český návod k TS12 je, ale teď si nepamatuji, jestli jsem si ho dodatečně nemusel ručně překopírovat do Extras/Documentation a pak přejmenovat aby název měl tvar TS12_manual_CZ.pdf a tak se pak dá vyvolat pod položkou Manuál v malém úvodním menu hry..
A odkiaľ že si si ho skopíroval ?
Odpovídám sice pozdě, ale přece z instalačního CD.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník