Kamarádi jenom jsem se chtěl zeptat jestli tady někdo používá iPortál a nebo Trainz CHat připadá mi to že asi ne co se tam podívám je cizí země a od nás nikdo trochu škoda a nechce se mi věřit že jsem sám .....
VojtikJ: je škoda, že ti to nejde i když nevím jestli tady vůbec někdo zkoušel iPortály a nebo ten TrainzCHat, je to dobrá věc pokecat během jízdy nebo stavby a nebo přeposlat vlak někomu na jeho mapu je tam hodně cizinců jenže těm já houby rozumím maximálně polsky a rusky ted jsem dostal nabídku ze Slovenska tak to zkusíme dělám v tom už celkem dlouho, ale někdy je to taky na .........
já byl taky jen tenkrát v té Praze myslím rok 2008 pak jsem se rozváděl byl utlum no a potom jsem zase začal, koupil jsem si pořádné dělo a ted se to staví a jezdí........
VojtíkJ: je to jednoduché na nějaké mapě si vytvoř iPortál já jich mám několik. A od portálu k první vyhýbce si nech kolej aspoň 500m já mám delší je to kvůli delším soupravám a přidej si mě do iCHatu pod jménem pepicek1 přes to můžem komunikovat a vždy poznáme kdo je zrovna aktivní. Jak to budeš mít provedeme zkoušku. Když ti něco nepůjde dej vědět.
potom se zadá pár maličkostí ale to ti vysvětlím jak budem spojeni přes chat zítra tu určitě budu tak to můžem vyzkoušet a nebo přes skype to je lepší domluva než psaní
Vojto tohle není Multi......tam pošleš vlak s nákladem nebo lidma to je jedno a ten na druhé straně ho bud pošle dál a nebo vrátí dle dohody a příkazů dám příklad chci dvanáct vagonů uhlí protože nemám elektrárnu a přijede vlak já ho vyložím a pošlu ti ho zpět....... buď prázdnej a nebo naloženej dle dohody....
Ted to bylo offline trošku to ted zlobí já jsem si tě do toho chatu přidal pod názvem vojtikj jestli je to správný název pokud budeš ve hře a bude to spojené bude ten panák v chatu zelený
no já si myslím že mě tam najdeš pod jirmin1 no jelikož nejsem doma..což budu zase až v pátek... tak to zkusíme teda pokud se mi to podaří zase rozchodit