Moderátor: Lugger
Dawee píše: a poslal by jsi mi nějaký návod jak to zabalit?
Dawee píše:No jo, ale někteří moji kamarádi by to rádi měli v depu takže bych fakt rád věděl jak to udělat jo a když už jsme u těch fototextur jde to vůbec v malování? popř. V jakém grafickém programu se dělají pěkné reskiny?
bumbrdlik píše:Dawee píše: a poslal by jsi mi nějaký návod jak to zabalit?
Hochu, když ten program otevřeš, tak ani snad žádný návod nepotřebuješ. Jinak ve stati Jak nato ... v tomto fóŕu, je na 1. stránce téma Zálohování a ukládání map do CDP souboru (s obrázky). S tím objektem reskinu je to obdobné, až na to, že složku tvého reskinu budeš mít v jiném adresáři než maps. Třeba v Locomotive - název může být jakýkoliv.
Spyro, od tebe bych spíš očekával, že mu poradíš jak se s fototexturou pracuje a kde a ne se chechtat začátečníkovi na plnou hubu!!!
bumbrdlik píše:Dawee píše: a poslal by jsi mi nějaký návod jak to zabalit?
Hochu, když ten program otevřeš, tak ani snad žádný návod nepotřebuješ. Jinak ve stati Jak nato ... v tomto fóŕu, je na 1. stránce téma Zálohování a ukládání map do CDP souboru (s obrázky). S tím objektem reskinu je to obdobné, až na to, že složku tvého reskinu budeš mít v jiném adresáři než maps. Třeba v Locomotive - název může být jakýkoliv.
Spyro, od tebe bych spíš očekával, že mu poradíš jak se s fototexturou pracuje a kde a ne se chechtat začátečníkovi na plnou hubu!!!
Dawee píše:Jo Bumbrliku mohl by jsi mi poslat Content Dispachter v2.0 , protože já mám TRS 2004 a tam v tom to nejde tasm jdou jenom vkládat do .cdp ty součásti vytvořený ve hře neboli mapy
Zpět na Trainz Railroad Simulator 2004
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků