Ahoj Trainzáci.Usadil jsem do mapy objekt Stazione_Merano(Third_Party_ITA),podle TOZ KUID:69038:27250. Protože má v sobě automatické ohlašování stanice v cizím jazyce,chtěl bych to z configu(asi) vyjmout a nahradit českým hlášením.Problém je,že ten kuid nemůžu nikde v PC najít.Uměl by někdo poradit kde ten kuid najít ? Díky předem.
Voni Deda z Kladna otevřou si v počítači místo kde je TRS 04 otevřou si dowload ta mají kudy najdou podle čísla kuid otevřou si jej a přepíšou si wafe na české hlášení.Hezký den.
No jistě Janlady - vypadá to že jsem blbej, vím kde jsou kuidy, no ale v tom Downloadu právě tenhle kuid není, ať to projíždím shora dolů,nebo zespoda nahoru.
Díky Bumbrdliku (kdepak- Machr je holt Machr), toho jsem se právě obával takže jsem v čudu. Horší je že lepší staniční budovu hodící se pro Masaryčku asi neobjevím. Ještě jednou dík.
Boli tu aj odbornici, co vedeli vyexportovat vstavane abojekty. Ak by ti to zato stalo, tak ich pohladaj. Potom by si len takto vyexportovany objekt naklonoval (dal iny KUID) a upravil co potrebujes.
Extrakce integrovaných objektů z TRS 04 je možná utilitou jax. Pak je již možné je dle potřeby upravit a změněné s jiným číslem kuidu je zařadit do custom. Připomínám dodržení autorských práv. Takže jen pro sebe.