Tak by mne velice zajímalo kde soudruzi z CD Projektu udělali chybu, když tedy originální verze tímto problémem netrpí (jak jsem se dočetl z několika příspěvků), už mě to potkalo také, ale vše jsem udělal tak jak pravil kolega
janlady o něco výše a i když se pořád při spuštění pokouší opravář databáze něco opravovat, prostě mu to zatrhnu a vše jede dál naprosto bez problémů. V editoru sice indikuje některé součásti červeně, tudíž jako vadné, ale zatím jsem nepozoroval, že by to mělo na funkci čehokoli vliv.
Jen dodávám, že jsem pro jistotu nainstaloval TS2009 na jiný disk než C a pád CM následoval okamžitě při prvním pokusu o stažení nejnovější součásti, takže plané tlachání pana Mondyho z technické podpory CDP, že se jim zmíněnou chybu nepodařilo replikovat beru jako špatný vtip a jen mne to utvrzuje v tom, že panáček nás tady lakuje, protože se nikdo o replikaci čehokoli vůbec nepokusil.
janlady:A propo, kolego, mám toho opraváře databáze ignorovat na stálo a nebo ho mám zkusit nechat to opravit?