Když už teda chceš zlepšovat, tak to jádro napíšu úplně znova. To je zlepšení. Pak neřeknu ani slovo, že je objekty třeba předělat, protože to je podstatný důvod. TRSko neprošlo podstatnější změnou od 04, bych tak řek - sou to jen úpravy, opravy, přidávání. Tohle podle mě nemá smysl - vydávat hru, která používá základ původního jádra, naplácat na ni nějaké kosmetické vylepšení, nacpat tam pár nových objektů a přidělat navíc problémy v kompatibilitě. Nebo má TRS09 zbrusu nové jádro?? Když už zlepšit načítání atd, udělám to znova, od podlahy pořádně tak, aby se neopakovaly dosavadní chyby. A návěštění je jedna z nich - a podstatná. Pokud je to simulátor modelového kolejiště, a jako že byl a s tím souhlasím, tak se neustále cpe někam jinam a jak už sem psal, blbě. Ještě bych novou verzi na stávajícím jádře pochopil, kdyby opravili aspoň ty nej chyby. Teď to není ani simulátor modelového kolejiště - na to má moc věcí navíc, ani simulátor železnice, na to zas mád dost podstatných chyb. Pokud má ovšem 09 nově napsané jádro, tož se omlouvám, nějak mi to uniklo, ale má ty samý (podobný) chyby, jako to staré.
Jak si přišel na to, že mě nazajímá???
Kdyby mě nezajímala, těžko tady o ní budu psát. Mě právě zajímala až moc, než sem zjistil, že nemá moc velkej smysl si ji pořizovat - zvlášť za ty peníze. Auran udělal to, co s 06 - přidal pár objektů (ani ne z vlastní tvorby), udělal několik kosmetických změn, přidal pár problémů a hotovo. Nepřináší mi nic moc nového, kromě "zadostiučinění", že mám zas něco nového
Už sem to tu psal, zatím sem tam neviděl nic, co 06 nedokáže.
Tímto se omlouvám a uzavírám z mé strany tuto debatu, mám na práci důležitější věci, než tady dokolečka plkat.