Moderátor: Lugger
smejki píše:Tak hromada lidí Ti napíše, že seš tu dobře, ale možná se ke mě někdo přidá a ti Ti řeknou, že TRS je virtuální modelové kolejiště, co se snaží tvářit i jako simulátor železnice. Na to má ale hodně chyb a nevychytávek. Sežeň si MSTS a k němu doplňky a budeš spokojenější.
Lordik píše:Lol
TS 2009 čeká SP2
Trainz Simulator 2009: World Builder Edition (WBE) vyráží do světa. Asi se teď zarazíte, když už je v prodeji od prosince loňského roku, ale zakoupit jste jej mohli pouze přes Auran. Teď už by měl být TS 2009 distribuován po celém světě (zda bude i česká verze není zatím známo).
Auran dále oznámil práce na dalším Service Packu. Krátce po vypuštění Trainz Simulatoru 2009 Auran zveřejnil Service Pack 1 a během několika následujících měsíců bude vypuštěn i Service Pack 2. Zatím se na něm stále pracuje a Auran se snaží aplikovat do SP všechny připomínky od hráčů i beta testerů. Připomeňme, že Auran změnil politiku Service Packů a už to nejsou několika set megové opravy obsahůjící i spoustu dalších addonů, ale mají pouze několik MB (SP1 - 15 MB) a opravují pouze důležitý kód ve hře. V tomto roce se ještě od Auranu dočkáme druhé verze Trainz Simulatoru 2009 a čistě teoreticky koncem roku i jejich již dříve oznámeného Trainz Simulatoru X.
jiricek píše:mám problém. vytvořil jsem si v gmaxu objekt do hry. importoval jsem ho a ve hře byl celý bílý bez textur. Mají velikost rozlišení 512x512. tga. Nevím čím to je. Vše je ale správně pojmenováno a textury byli správně v gmaxu přiděleny
No to je dobrej plán A mezi tím si můžeš střihnout MSTS.asi pockam na trainz 2050
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků