Moderátor: Lugger
Tak mě by to vadi, kdyby mi projíždělo auto zkr vlak a nebo nákladák dokonce pře kabinu. Tady by se chtělo podívat, jestli první křivkový bod silnice není příliš blízko přejezdu. Měl by být aspoň ve vzdálenosti 20 metrů.Josef72 píše:Některé přejezdy údajně i pouští auta i když jsou závory dole, jako v Rail Simulátoru.
A budeme mít záruku při tom stylu, jak pracují, že u trainzu 2011 zase nedodrží content součástí? Tady se totiž projevují problémy úplně nového týmu, který jak psali pro hru 2009 vytvořiliJosef72 píše:... Kdybych to mohl já rozhodnout, tak bych tu hru měl radši jako hru v bodě 0, bez jakékoliv návaznosti na předchozí ročníky. Takhle opravdu hrozí, že z toho vznikne "maglajz". To ale není jen problém Auranu.
Tak mě by to vadi, kdyby mi projíždělo auto zkr vlak a nebo nákladák dokonce pře kabinu. Tady by se chtělo podívat, jestli první křivkový bod silnice není příliš blízko přejezdu. Měl by být aspoň ve vzdálenosti 20 metrů.
¨A budeme mít záruku při tom stylu, jak pracují, že u trainzu 2011 zase nedodrží content součástí? Tady se totiž projevují problémy úplně nového týmu, který jak psali pro hru 2009 vytvořili
A při pohledu uplně dole tak se některé koleje mění na tlustou žlutou čáru.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků