Zdravím, po vyzkoušení na centrum e-mail se to tváří, že by to mělo fungovat a doufám, že to vydrží. Díky za pomoc a fakt bleskové vyřešení potíží, držím pěsti do další činnosti. Pišta.
Jsem tady nový ale je to bomba.Moc děkuji za tohle forum a zároveň doufám že tu najdu i pomoc s problémy se kterými se v Trainzu potýkám. Ještě jednou děkuji celému týmu...
ještě bych měl jeden návrh na "vylepšení", případně prosím o odkázání do patřičných míst
S postupem času, jak tu přibývají objekty v Downloadu, bych ocenil, kdybych si mohl proklikat historii uploadů - prostě kdy se jaký objekt objevil. Jde mi o to, že třeba pár dní nesedím u PC a chtěl bych si dohledat, co se v těch dnech objevilo za "novinky".
Mám jeden malý problém.Chtěl jsem si stáhnout jednu mapu ze sekce download a když jsem klikl na odkaz tak mě to hodilo zpátky na hlavní stránku.Postupně jsem zkusil i jiné odkazy a dopadlo to stejně....nevíte kde může být problém?
Tento problém řešíme... jelikož mezi námi existují rýpalové, kteří se snaží obcházet systém pro své potěšení tak jsme museli nasadit několik úprav a ty ještě postupně dolaďujeme. Do večera by tento problém měl být pravděpodobně vyřešen.