Moderátor: Lugger

Někde v německu jsem četl, že se to dá provozovat na TS12. Bohužel vozy V7E (které jsem si kdysi koupil) stále nemohou načíst nějakou texturu.
 Někde v německu jsem četl, že se to dá provozovat na TS12. Bohužel vozy V7E (které jsem si kdysi koupil) stále nemohou načíst nějakou texturu.

Voni Janlady, nezloběj se, ale to jsem čekal...janlady píše:Voni Drew podívej se do kuidů téhož autora jestli tam není textura téhož názvu a doinstaluj do tramvaje.Janlady.
 Není tam stejná textura. Všimnou si pane, že píšu jestli někdo nemá tramvaje již upravené, nebo už ví a zná jak je upravit. Teorií jsem slyšel hodně, ale praxe nám jaksi uniká...
 Není tam stejná textura. Všimnou si pane, že píšu jestli někdo nemá tramvaje již upravené, nebo už ví a zná jak je upravit. Teorií jsem slyšel hodně, ale praxe nám jaksi uniká...

Zkus pls popsat trochu detailněji, co to znamená, že se textura nenačítá a jaké to má konkrétní průvodní jevy a důsledky.

:
 :

Názvy jsou OK. Nicméně .im obsahuje absolutní cestu, tedy C:\Programme\Auran\... pro DE verzi TRS2004 :O Na to pomůže nějaká rekompilace v PEV pm2im?jagg píše:Tak bych se podíval hexaeditorem do meshe, zda obsahuje název txt, který odkazuje na tu texturu.
Vše předpokládá, že název textury jako souboru a název textury v txt jsou v pořádku

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků