Díky za odkaz. Mám build 43030, takže po stažení a aplikace SP3 jsem se dostal na 43434 a přes Hot fix 3 na 44088. Mapu nataženou ze zálohy už tedy otevřu, jenže namísto kolejí jsou v některých mapách dvojité bílé čáry, někde zase chybí textury povrchu. Pomůže jen přeinstalace mapy, což by ještě nebylo nic tak hrozného. Horší ale je, že mi svítí červeně drtivá většina vozů, takže nejsou vidět v již hotových scénářích a ani je nemohu posadit na koleje. Natož využít uložené šablony (consisty).
Z archivu jsem (běžným zkopírováním) natáhl pouze složku Local. Tak o tom psal někdo tady na fóru a ve stejném duchu jsem našel jednu radu i na anglickém fóru. Dokonce se tam psalo o tom, že je jedno, zdali se natažení složky Local udělá před aplikací patche nebo potom. Akorát tam psali, že se má zálohovat i složka Original, ale tu zálohovanou nemám, protože jsem tenhle návod četl příliš pozdě.
V čem by tedy ještě mohl být problém? Měl bych nahrát i assets? Všude se píše, že se má asset smazat, protože si ho Trainz při spuštění obnoví sám, navíc pak vždy dávám komplexní obnovu databáze.
Bumbrlik také psal o tom, že instaluje složku Local přes SSP - jde to přes import obsahu? Možná bych to měl zkusit, třeba kopírování ze záložní složky není úplně to pravé.
Pořád ještě doufám, že se se svými tratěmi ještě někdy setkám v plně funkční podobě