- Po banální změně chce TRS uložit novou hru, stará uložit nejde, protože prý je chráněná proti zápisu. To je mi novinka - vždyť jsem tam ještě před chvíli zapisoval. Že by nějaký druh viru, který mění atributy hry? Asi by se na to měli pánové od Avastu podívat a potvorám zatnout tipec.
- Ve hře při zobrazení mapy si někdy mapa řekne, že už toho má dost a nějak někam "ujede" (celá se odsune pryč a zbude jen prázdná plocha). Nepomůže ani návrat do hry a znovu otevření mapy. Sice se jako první zobrazí místo, kde stojím, ale samovolný únik mapy se opakuje. Ještěže z toho nemám (zatím) samovolný únik moči...
- Když jsem v TRS2006 např. posadil do mapy vozidlo a dal "Uložit", přepisovala se jen hra. Když jsem dal na koleje trigger, přepisovala se i mapa. To bych pochopil. Někdy se však i po osazení vlaku chtěla přepisovat i mapa. To bych nepochopil. A v TS2010 se někdy ani po osazení triggeru nechce přepisovat mapa (umístí se jenom v té hře, v jiné hře už si ho musím umístit znovu) a někdy se po osazení vozidla mapa chce přepisovat. To nechápu už vůbec.
Takže věřím, že jednou vyjde TS2024, kde budou všechny možné hovadiny, k DVD bude přibalena nejen píšťalka, ale možná i plácačka, zato staré bugy, jako ujíždění mapy, tam budou pořád.