bumbrdlik píše:Je to taková drobnost, ale podívej se u hry v Nastavení a v záložce Nastavení Editoru dole, jestli tam doposud nemáš u Zobrazovat jen oblíbené objekty zaškrtnutou volbu, která je přednastavitelná. V tom případě se zobrazují v nabídkách jen "Oblíbené" zabudované objekty.

auranský styl.
Tak "zobrazovat jen oblíbené" zaškrtnuté nemám...
Ale mám takovou obavu, že se mi v PC dějí divné věci, a to jak v TRS2006, tak v TS2010. Před 14 dny jsem si uložil soupravu. V pohodě jsem s ní i jeden scénář projel. Dneska v tom samém scénáři vidím, že ze soupravy zbyly pouze 2 lokomotivy, vozy nikde. Kouknu do SSP a tam vidím u soupravy chybnou závislost
jednoho skříňového vozu. I přesto, že jsem si ho stáhl znovu, vidím u něj tuto chybu:
preChyba: Nelze načíst model: '2-bay Covered Hopper FEC 14071_shadow\2-bay Covered Hopper FEC 14071_shadow.pm'
Jak to, že tedy při prvním použití texturu načetl??? Tohle je ale trochu marná práce, když jeden týden model funguje a druhý ne. To pak nemá cenu si v TRS cokoliv vytvářet - soupravy, mapy, scénáře, když jednoho dne přijdete k PC a zjistíte, že je to v háji a už to neopravíte ani opětovným stažením...