Jozef, tie krajiny som uviedol ako príklad. V usa, austrálii a neviem ešte v kerej... sú tiež veľmi dobrí tvorcovia. Len neviem prečo sa v hre ocita len ten odpad.
No ale takto sa budú točiť neustále dookola. Nenalákajú si nových hráčov na cca 8 rokov starú grafiku. A čo je blbšie, tak strácajú týmto svojich stálych hráčov. Mňa už startili určite. Verím tomu, že keby bola hra designovo atraktívna, tak si ju zahrajú aj "nevlačikári". Takto to nemá cenu sťahovať, nie to ešte kupovať. A keby mala byť hra skutočne kvalitná po všetkých stránkach, tak by som za ňu zaplatil kľudne 2K. Železničný sim a iné hry, prečo nie? Cieľová skupina je síce viac orezaná, ale vždy to má plniť jeden účel - zábavu a nalákanie nových hráčov. Lenže to sa tak nikdy neudeje. Stačí si prečítať reakcie na sectore a podobných weboch. Ľudia si všimnú škaredé screeny a hru hneď zavrhujú. A my nadšenci sme niečo iné než ostatní hráči iných hier? Nie je predsa normálne, aby hra v roku 2009 graficky konkurovala Half life 1 z roku 98 a nárokmi na systém pomaly s Far cry 2...
P.S. Čo predáva, je vizuálny obal. Tiež si nekúpiš škaredé auto. Aj keď môže mať pre teba väčšie užitkové vlastnosti ako iné menej použiteľné, ale zato dobre vyzerajúce. Resp. nejaká automobilka dá do obehu auto zo zlými jazdnými vlastnosťami, hrdzavejúcimi plechmi, nekvalitnou prevodovkou, kaziacim sa motorom a nepohodlnými sedačkami. A na tvoje námietky odpovie tak, že v ďalšiej modelovej rade vymení zlú prevodovku za nový model a až budeš chcieť napraviť aj ostatné chyby auta, tak si budeš musieť počkať na ďalšie modelové rady a modliť sa, aby napravili ďalšie ich prúsery. No čo sa s tým stane? Skôr či neskôr pôjdu do zabudnutia. A až niečo neporieši Auran, tak sa im stane to isté.

Z môjho pohľadu je choré vyhadzovať za hru 30€ (či koľko to stojí), aby som oproti TRS04 dostal väčšiu pozorovaciu vzdialenosť, jemnejšiu mriežku a pár shitných máp... Tak nech to predávajú ako budgetovku za 8€...