Takže jsem udělal vše dle zdejších rad - záloha Local a Cache obou verzí (TS2010 a TRS2006), odinstalace obou verzí, čištění registrů, výmaz složek programu, antivirák, instalace TS2010, patch, import součástí z Local, instalace TRS2006, import součástí z Local. Bohužel, se stejným výsledkem. Vozy, které nevykazují v SSP žádnou chybu a které jsem dříve běžně používal, jsou vidět v editoru, ale nejdou umístit.
Bohužel mě nenapadlo zálohovat složku Settings a soubor surveyorconsists.txt, takže jsem přišel o všechny uložené soupravy...
Ještě si dovolím zeptat se zkušenějších kolegů na pár věcí:
- V SSP TS2010 jsou u spousty vozů a map chybějící součásti z DLS. Měl jsem za to, že když importuji Local, nebudu muset vše stahovat znovu z DLS...? Mám pocit, že se to tu někde řešilo - zapomněl jsem předtím archivovat nějakou důležitou složku?
- V TRS2006 jsem importoval součásti z archivu Local, až teď jsem si uvědomil, že jsem neinstaloval Patche - vadí to?
- V SSP se neuložilo nastavení jména a hesla, takže se mi ukazuje, že nemám FCT, který jsem před časem nakonec zakoupil... Přestože jsem si změnil heslo na Auranu a to samé uložil i do SSP, je to stále stejné.
- Před reinstalací jsem archivoval i Cache - má cenu překopírovat ji z archivu namísto té aktuální?
- Bylo lepší dělat import součástí nebo raději nakopírovat Local do složky programu a někde něco změnit (podobné se tu řešilo u TRS2004, ale nevím jak to funguje ve 2006).
- V editoru tratí jsem musel znovu nastavit filtr na Českou republiku. U USA také, ale tam nejsou v tom spodním seznamu vidět společnosti (CSX, BNSF, UP), stejně tak ani u Česka (ČSD, ČD). Pamatuji se, že se to tehdy po instalaci také nedělilo, objevilo se to tuším až po instalaci dalších vozů... Pomohlo by natáhnout Cache z archivu?
Omlouvám se, že otravuji, ale jsem teď trochu zmatený z toho, co jsem měl archivovat a co je a není důležité obnovit ze zálohy...