Moderátor: Lugger
Jaktože to nevíš! To by znamenalo. žes ještě nepochopil ani princip KUIDů, což je pro hru asi nejdůležitější.nevím, jestli jde přesně o ty chybné ze SSP
vinceblack píše: Stáhl jsem je a nainstaloval znovu, dostahoval z DLS nutné součásti, někde otevřel v SSP, uložil, chyby zmizely, Ctrl+M, žádné označení chyby a stejně se buď v TRS2006 neobjevily......
vinceblack píše:Chci říci, že jsem to podle KUIDů nezkoumal, patrně to budou ty tři. Hlavně mě totiž zajímá, proč nevidím ty, u kterých nejsou v SSP vyznačeny žádné chyby. Opravovat tedy není co, ale vidět v TS10 stejně nejsou.
To samé se mi stalo i u TRS2006. Navíc to bylo u vozů, které mi dřív fungovaly. Stáhl jsem je a nainstaloval znovu, dostahoval z DLS nutné součásti, někde otevřel v SSP, uložil, chyby zmizely, Ctrl+M, žádné označení chyby a stejně se buď v TRS2006 neobjevily nebo v seznamu vidět byly, ale nešly umístit do kolejiště.
Tyhle dvě "záhady" mě tedy trochu děsí - proč bezchybný objekt nelze použít a co se mohlo stát, že přestaly být použitelná dosud fungující vozidla.
vinceblack píše:ajabaja, bumbrdlik To s oblíbenými tratěmi mě vytrestalo hned při prvním spuštění TS10, kdy jsem byl překvapen, že je tam jen pár tratí......
bumbrdlik píše:Je to taková drobnost, ale podívej se u hry v Nastavení a v záložce Nastavení Editoru dole, jestli tam doposud nemáš u Zobrazovat jen oblíbené objekty zaškrtnutou volbu, která je přednastavitelná. V tom případě se zobrazují v nabídkách jen "Oblíbené" zabudované objekty. auranský styl.
ajabaja píše:Další věc-zkus se podívat,jestli máš náležející závislé součásti k vozům v pořádku,zejména podvozky.Samotný kuid vozu může být bez chyb a dokonce někdy ani nesignalizuje červenou ikonkou chybné součásti.Díky chybnému podvozku se pak často nezobrazují celé vagony.
A ještě jedna věc-taky si překontroluj config samotného objektu.Občas nesprávnou opravou-zejména tagů u meshe,se uložením umaže "kus" configu,objekt se pak může v ssp tvářit jako opravený,ale v podstatě je zcela nefunkční a ve hře je neviditelný.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník