Len na okraj poznámočka: tým programom je jedno, kde sú nainštalované (disk C: ; disk D:) - pri správnej inštalácii sa predsa cesty k súborom ukladajú v registroch. Takže môžeš si vytvoriť aj na disku (napr.) D: adresár pre hry a do neho podadresár pre TS2010. A misí to fungovať.
Ono je chyba (niekedy) inštalovať do prednastavených adresárov na systémovom disku na systémom vytvorený adresár (Programm Files).
Inak, adresár pre TS2010 - v ňom by som doporučoval dávať všetko, čo sa toho simulátora týka.
Aby sme sa na to pozreli z technického hľadiska: Ak je na C: a OS spadne - bude ho potrebné preinštalovať - pôjdu i tie hry do hája a čak ich opätovné nainštalovanie. Ak by boli na D: a C: sa muselo preinštalovať - pre hru sa len vytvorí zástupca a určí sa k spúštaciemu súboru (*.exe) cesta. A toto sa už zapíše do registrov. A na spustenie hry to musí stačiť.
To je môj názor, pohľad na vec. Ja všetky hry, ktoré niekedy mám, som inštaloval na D: (teda nie na systémový) - pri prvotnej inštalácii sa vytvoril odkaz na ploche. Ak by som musel preinštalovať - stačí mi vytvoriť zástupcu.