Dnes jsem se dostal k další trati - NEC Willmington - Philadelphia. Je tam omezení ze 120 mph na 100 mph, během cca 2 mil. To se dá stihnout. Za rychlostníkem 100 mph však naskočí na monitoru, že se blíží další rychlostník, a to za 0,282 mil,
na 70 mph! Tak nevím... nedorazily k autorům trati už také naše "pančované dobrůtky"?

Nevypili toho moc? Vědí vůbec něco o železnici? Docela bych rád vidět ty cestující, jak vylétavají při tom maximálním brzdění ze sedadel. Bohužel, ani max. brzda není účiná a k rychlostníku jsem vletěl "82 mph", což mělo za následek další aktivaci brzd a varovné "ty, ty, ty!"
I mě tak vrtá hlavou otázka smyslu vydání TS12. Jen tam jen pár tratí, byť jinak asi celkem kvalitních. Celé úvodní menu vychází z TS2010, jen je zjednodušené (žádný ukazatel stavu paliva při spouštění scénáře apod.). Celá trať NEC je však spíše výsměch, protože jedete jen jednu stanici a po odjezdu z ní scénář končí. Trochu málo na payware, nemyslíte? Navíc - proč už tedy nemůže mise končit ve stanici? Co je to za stu*iditu, aby končila uprostřed jízdy? Tenhle nešvar už měly měly dema Marias Pass pro TRS2006 a TS2010. Tam se dokonce začínalo tím, že jste "naskakovali" do jedoucího vlaku.
Opravdu akorát tahání peněz z lidí. Jsem rád, že mě to stálo jen 12 USD a ne téměř 700 Kč