Instalace objektů

Vyhrazeno pro diskusi na téma nové verze hry: Trainz Simulator 2009

Moderátor: Lugger

Instalace objektů

Příspěvekod Maxik » pon 30. pro 2013 10:00:54

Zdravím všechny trainzáky,

Potřeboval bych poradit. Dělal jsem novou instalaci TRS 2009. Instaluji jen objekty plně funkční bez chybějících kuid a jiných problému nebo alespoň se snažím.
Narazil jsem na problém s kterým si nevím rady.
Nainstaloval jsem ponorky od autora Kuna. V SPP nevykazují vůbec žádnou chybu ani žádné chybějící kuid. Uložil spustil Hru v Depu jsou vypsány ale nezobrazují se ani nejdou vložit do hry.


Snad jsem to popsal správně.
Poradíte někdo co s tím opětovnou instalaci už jsem dělal a pořád to samé :-s

Díky za pomoc Max
Maxik
Začátečník
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned 18. kvě 2008 17:00:24

Re: Instalace objektů

Příspěvekod sisko » čtv 02. led 2014 10:12:12

Skusil si odkliknut v DEPE tu sedu bodku..zozelenie..a potom ich mas aj v hre/editore..pripadne si nastav zobrazenie vsetkeho..default su tam tusim len favorites resp. 5 stars objekty, krivky atd. vratane masiniek a voznov. Ak to nevies tak prepni v editore filter na nehodnotene (not yet rated, pripadne 0 stars ) a uvidis ich :-?
sisko
Rozhlížím se
Rozhlížím se
 
Příspěvky: 97
Registrován: pon 04. srp 2008 13:19:32
Trainz UID: 0
Jezdím v: TRS06 + SP1

Re: Instalace objektů

Příspěvekod misoft » pát 03. led 2014 11:53:56

Zelená bodka v Depe - to sú preferované tvoje (tvoje obľúbené). Ak prepneš v depe preferované, tak za zobrazia iba tie, ostatné sa nezobrazia. Na hru v Strojvodcovi/ Editore to však vplyv nemá.
Hra sa dá uložiť dvoma spôsobmi - samotná mapa a mapa so sessions. Pri samotnej mape sa vlaky v hre neukážu (lebo nie sú určené). Vlaky sa vkladajú v Editore + príkazy a pod. (preto sa to ukladá so sessions).
Prišiel som,videl som,nechápem,odchádzam
Uživatelský avatar
misoft
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1020
Registrován: čtv 03. dub 2008 20:50:02
Bydliště: Michalovce-Slovakia-EÚ-Earth-Milky Way
Trainz UID: 332403
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: AMD A4-3300 1,9GHz, 6GB RAM, ATI AMD Radeon HD 6480 2GB, Win 7 SP1 - normálny priemer

Re: Instalace objektů

Příspěvekod Maxik » sob 04. led 2014 12:45:07

Ahoj,

Zřejmě jsem to špatně napsal. Mám je na instalované ve hře jako takové nemyslím tím strojvůdce ani editor. Když otevřu depo, tak tam jsou, ale když kliknu na jednotlivou lokomotivu tak se mi nezobrazí a ani po přepnutí do hry ať už editor nebo strojvůdce, tak na koleje dát nejdou, ale děkuji za snahu mi odpovědět
Maxik
Začátečník
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned 18. kvě 2008 17:00:24

Re: Instalace objektů

Příspěvekod janlady » sob 04. led 2014 13:19:16

Voni Maxík to znamená že je tam buďto chyba nebo něco chybí v kuidech.


|D: grrr :bomb: :)))) :boohoo: :-j


P.S. Podívat se do Správce součástí.
Uživatelský avatar
janlady
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1102
Registrován: čtv 13. bře 2008 20:17:01
Bydliště: Neratovice
Trainz UID: 194719
Jezdím v: TS09
Hardware: AMD2-jadro +3-jadro

Re: Instalace objektů

Příspěvekod bumbrdlik » sob 04. led 2014 14:58:55

Maxik, asi máš v editoru nastavený filtr v horní liště jen na oblíbené (počáteční nastavení v editoru) a ne na Vše.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2672
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: Instalace objektů

Příspěvekod Albatros498 » sob 11. led 2014 19:50:59

Ahoj všichni. Chtěl bych se zeptat jak dostat kabinu 750 do trainz simulatoru 2009 když jí mám stáhlou? Prosím o odpověď Můj e-mail muzikaadam475@seznam.cz
Albatros498
Začátečník
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob 11. led 2014 19:42:16


Zpět na Trainz Simulator 2009

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron