Systémová chyba

Vyhrazeno pro diskusi na téma nové verze hry: Trainz Simulator 2009

Moderátor: Lugger

Systémová chyba

Příspěvekod Milas » pát 11. led 2013 10:17:03

Ahoj chlapci, tak jsem si chtěl spustit Trainz 09 a ejhle, vyskočila mě tato hláška " Program nelze spustit, protože v počítači chybí MFC80.DLL. pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu. " a Trainz nepustím a nepustím, poraďte prosím, co s tím, díky

Milas
Joo mašinky, to je koníček
Milas
Expert (zaměstnán u ČD / ŽSSR)
Expert (zaměstnán u ČD / ŽSSR)
 
Příspěvky: 547
Registrován: ned 09. bře 2008 15:57:05
Bydliště: Praha, Rokycansko
Trainz UID: 130108
Jezdím v: TS12
Hardware: Intel Core i5, procesor 2,26, RAM 8 GB

Re: Systémová chyba

Příspěvekod bumbrdlik » pát 11. led 2013 15:50:26

Tak ta i obdobné knihovny by měly být podobné složce .......\Auran\TS2009\bin\Microsoft.VC80.MFC. Pokud tu složku tam máš a i tu knihovnu, tak asi nespouštíš program jako správce. Pokud ne tak ti něco v systému blokuje ty knihovny tam nainstalovat. A kde tu hru máš nainstalovanou.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2672
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: Systémová chyba

Příspěvekod Milas » pát 11. led 2013 18:06:45

Tu hru mám nainstalovanoou na na disku C Program Files (x86) ve složce Auran

Milas
Joo mašinky, to je koníček
Milas
Expert (zaměstnán u ČD / ŽSSR)
Expert (zaměstnán u ČD / ŽSSR)
 
Příspěvky: 547
Registrován: ned 09. bře 2008 15:57:05
Bydliště: Praha, Rokycansko
Trainz UID: 130108
Jezdím v: TS12
Hardware: Intel Core i5, procesor 2,26, RAM 8 GB

Re: Systémová chyba

Příspěvekod janlady » pát 11. led 2013 19:00:28

Voni Milas vše špatně až nejhorší hru do D: vlastní složku mimo Program files,voni jsou horší než uplný nováček co nečte.


|D: :)) :D grrr :bomb: :boohoo: :)))) :bomb: grrr


P.S.vyčistit registry,vypnout Win bránu a antivir nespouštět do doby než dodáš SP.
Uživatelský avatar
janlady
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1102
Registrován: čtv 13. bře 2008 20:17:01
Bydliště: Neratovice
Trainz UID: 194719
Jezdím v: TS09
Hardware: AMD2-jadro +3-jadro

Re: Systémová chyba

Příspěvekod Milas » pát 11. led 2013 19:56:28

Tu hru jsem měl nainstalovanou normálně na disku C a šlapala jak hodinky a najednou nic a už nešla :-( SP jsem tam nainstaloval a když jsem tam nainstaloval SP4 tak to byla konečná :-(
Joo mašinky, to je koníček
Milas
Expert (zaměstnán u ČD / ŽSSR)
Expert (zaměstnán u ČD / ŽSSR)
 
Příspěvky: 547
Registrován: ned 09. bře 2008 15:57:05
Bydliště: Praha, Rokycansko
Trainz UID: 130108
Jezdím v: TS12
Hardware: Intel Core i5, procesor 2,26, RAM 8 GB

Re: Systémová chyba

Příspěvekod bumbrdlik » pát 11. led 2013 21:10:04

Takže to je poučení, Mě to s SP4, taky špatně chodilo, takže TS2009 radši bez SP4. Voni janlady to má možná taky tak.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2672
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: Systémová chyba

Příspěvekod janlady » pát 11. led 2013 21:21:47

Voni já také bez SP4.

:)) :D grrr :bomb: :boohoo: :)))) grrr :((
Uživatelský avatar
janlady
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1102
Registrován: čtv 13. bře 2008 20:17:01
Bydliště: Neratovice
Trainz UID: 194719
Jezdím v: TS09
Hardware: AMD2-jadro +3-jadro

Re: Systémová chyba

Příspěvekod Milas » sob 12. led 2013 14:26:25

No a nakonec moje PC jde na přeintalování systému :-SS. Nešlo vůbec nic

Milas
Joo mašinky, to je koníček
Milas
Expert (zaměstnán u ČD / ŽSSR)
Expert (zaměstnán u ČD / ŽSSR)
 
Příspěvky: 547
Registrován: ned 09. bře 2008 15:57:05
Bydliště: Praha, Rokycansko
Trainz UID: 130108
Jezdím v: TS12
Hardware: Intel Core i5, procesor 2,26, RAM 8 GB

Re: Systémová chyba

Příspěvekod Pifrnec » pát 05. črc 2013 20:03:16

Nechci zákládat nic novýho,takže:Při instalování víc cdp do 09 (Smejkiho loco) se mi u většiny objevil červený vykřičník s chybou
Kód: Vybrat vše
preChyba: Došlo ke zhroucení programu při ověřování součásti D:\TS2009/local/hash-A5/content suc6r5gq751/config.chump

Normálně jsou funkční,neví někdo,jak to zlikvidovat?
Uživatelský avatar
Pifrnec
Object Creator
Object Creator
 
Příspěvky: 1736
Registrován: úte 18. bře 2008 18:48:19
Trainz UID: 257731
Hardware: Didaktik Gama+pár novějších strojů

Re: Systémová chyba

Příspěvekod janlady » pát 05. črc 2013 22:22:11

Voni Pifrnec zkus to project editací v CCP tím v Tvůrci obsahu plus mělo by to zmizet.

|D: :)) :D grrr :bomb: :boohoo: :))))
Uživatelský avatar
janlady
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1102
Registrován: čtv 13. bře 2008 20:17:01
Bydliště: Neratovice
Trainz UID: 194719
Jezdím v: TS09
Hardware: AMD2-jadro +3-jadro


Zpět na Trainz Simulator 2009

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron