Blbne skript-vyřešeno

Vyhrazeno pro diskusi na téma nové verze hry: Trainz Simulator 2009

Moderátor: Lugger

Blbne skript-vyřešeno

Příspěvekod Ross » stř 26. pro 2012 14:30:42

Mám nový problém, nějak mě blbne skript u AŽD vystražníků od StelerPa. A od Chrouskta mě blbnou označníky.
Obrázek

Označníky:
http://chroustek.wgz.cz/download

No a problém je ten že u přejezdu nastavím, aby necinkal, aby blikal bíle. Přiřadím ho k přejezdu. Všechno funguje pěkně do doby, kdy hru vypnu a zase zapnu. Zapnu a zas řev. Dělá to i VUD.

A u zastávky to je totéž. Nastavím si pomocí script linku, název zastávky, piktogram (bus, trolejbus, tram a kombinované). Uložím, ve strojvůdci funguje (i přejezdy). Pak hru vypnu, pak zas zapnu a zas tam nic není. Prázné kolonky grrr

Je na to nějaké řešení? Dělá vám to taky?
Naposledy upravil Ross dne stř 26. pro 2012 21:50:24, celkově upraveno 1
Punk's not dead! :)
Uživatelský avatar
Ross
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1476
Registrován: ned 16. bře 2008 18:14:19
Bydliště: Ostrava
Trainz UID: 0
Jezdím v: TS09
Hardware: Intel Core i5-2500K 4.5GHz, RAM 8GB DDR3 1866MHz, ASUS NVIDIA GeForce 750 Ti 2GB, SSD 80GB + HDD 2TB, Win 7 64 bit

Re: Blbne skript

Příspěvekod bumbrdlik » stř 26. pro 2012 15:16:43

Všecna nastavení ve scriptech se ukládají do profilu a ne na mapu. Takže používej jeden profil se základním nastavením, který otvírej s mapou a z toho si udělej kopie pro scénáře.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2672
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: Blbne skript

Příspěvekod Ross » stř 26. pro 2012 16:44:30

Já použivám právě jeden profil. Profil nikdy neměním, ani nevím, že to jde.
Punk's not dead! :)
Uživatelský avatar
Ross
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1476
Registrován: ned 16. bře 2008 18:14:19
Bydliště: Ostrava
Trainz UID: 0
Jezdím v: TS09
Hardware: Intel Core i5-2500K 4.5GHz, RAM 8GB DDR3 1866MHz, ASUS NVIDIA GeForce 750 Ti 2GB, SSD 80GB + HDD 2TB, Win 7 64 bit

Re: Blbne skript

Příspěvekod bumbrdlik » stř 26. pro 2012 17:24:13

No, tak potom, když tam měníš jen nastavení těch objektů, tak když se Ti to zeptá, jestli chceš tu hru (profil) přepsat, tak jestlo to uděláš.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2672
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: Blbne skript

Příspěvekod Ross » stř 26. pro 2012 17:27:02

Ano, vždycky to nechám právě přepsat. Ale zajimavá animalie je (co mi u 2004) nedělalo je, že se to ukladá jako pod hry té mapy. Člověk aby to furt promazával. Zajimavé taky je, že na základní hře nejsou vlaky, ale na té podhře jsou. Že by to tak bylo i se skripty?
Punk's not dead! :)
Uživatelský avatar
Ross
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1476
Registrován: ned 16. bře 2008 18:14:19
Bydliště: Ostrava
Trainz UID: 0
Jezdím v: TS09
Hardware: Intel Core i5-2500K 4.5GHz, RAM 8GB DDR3 1866MHz, ASUS NVIDIA GeForce 750 Ti 2GB, SSD 80GB + HDD 2TB, Win 7 64 bit

Re: Blbne skript-vyřešeno

Příspěvekod Ross » stř 26. pro 2012 21:50:43

Vyřešeno, zkusil sem překopat úkladaní :)
Punk's not dead! :)
Uživatelský avatar
Ross
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1476
Registrován: ned 16. bře 2008 18:14:19
Bydliště: Ostrava
Trainz UID: 0
Jezdím v: TS09
Hardware: Intel Core i5-2500K 4.5GHz, RAM 8GB DDR3 1866MHz, ASUS NVIDIA GeForce 750 Ti 2GB, SSD 80GB + HDD 2TB, Win 7 64 bit

Re: Blbne skript-vyřešeno

Příspěvekod jagg » čtv 27. pro 2012 0:18:22

Jak?
jagg
Připravuji se k odjezdu
Připravuji se k odjezdu
 
Příspěvky: 914
Registrován: pát 14. bře 2008 21:53:22

Re: Blbne skript-vyřešeno

Příspěvekod Ross » čtv 27. pro 2012 0:35:32

Ukladám to teďka tím prvním, když klikneš na Uložit ;) Tam je přepsat hru a něco. A nechám přepsat. Vytvoří se tam jen jedna podhra a ne 25 když ukladáš furt :P
Punk's not dead! :)
Uživatelský avatar
Ross
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1476
Registrován: ned 16. bře 2008 18:14:19
Bydliště: Ostrava
Trainz UID: 0
Jezdím v: TS09
Hardware: Intel Core i5-2500K 4.5GHz, RAM 8GB DDR3 1866MHz, ASUS NVIDIA GeForce 750 Ti 2GB, SSD 80GB + HDD 2TB, Win 7 64 bit

Re: Blbne skript

Příspěvekod bumbrdlik » čtv 27. pro 2012 11:06:58

Ross píše:Ano, vždycky to nechám právě přepsat. Ale zajimavá animalie je (co mi u 2004) nedělalo je, že se to ukladá jako pod hry té mapy. Člověk aby to furt promazával. Zajimavé taky je, že na základní hře nejsou vlaky, ale na té podhře jsou. Že by to tak bylo i se skripty?


Ještě dodatečně, protože si pleteš pojmy. I v TRS2004 byly mapy (ty si je asi nazýváš základní hra), které byly ve výběru vlevo a když jsi zvolil je, tak na nich nikdy vlaky nebyly. Vpravo v podvýběrech byly profily (hry, neboli scénáře) a do nichh se ukládali vlaky a i nastavení scryptů.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2672
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: Blbne skript-vyřešeno

Příspěvekod Ross » čtv 27. pro 2012 15:27:39

No mě v TRS 04 vlaky zůstavaly v levém sloupci ;)
Punk's not dead! :)
Uživatelský avatar
Ross
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1476
Registrován: ned 16. bře 2008 18:14:19
Bydliště: Ostrava
Trainz UID: 0
Jezdím v: TS09
Hardware: Intel Core i5-2500K 4.5GHz, RAM 8GB DDR3 1866MHz, ASUS NVIDIA GeForce 750 Ti 2GB, SSD 80GB + HDD 2TB, Win 7 64 bit

Re: Blbne skript-vyřešeno

Příspěvekod bumbrdlik » čtv 27. pro 2012 16:35:49

Rossi, tak to jsi měl nějaké divné TRS2004 a nebo jsi vůbec samostatně ten levý sloupec neotevřel. Já mám dvě TRS2004 pod různými CD-Key a obě v levém sloupci neměly vlaky. Taktéž TRS2006, TC i TS2009 je tam neměla.
Těžký je život dobrodruha v Trainz
Uživatelský avatar
bumbrdlik
JTT: Electrification
JTT: Electrification
 
Příspěvky: 2672
Registrován: stř 12. bře 2008 19:30:27
Bydliště: Litvínov
Trainz UID: 147484
Jezdím v: TRS2004 + SP4
Hardware: MSI 970A-G45, AMD Phenom II X4, AMD HD 6670 1 GB, DDR3 8 GB, HDD SSD, Win 7 64 HP

Re: Blbne skript-vyřešeno

Příspěvekod Ross » pát 28. pro 2012 14:43:53

Já neměl ani u TRS 04 v pravém sloupci žádné hry. Vše sem kutil na tom levém.
Punk's not dead! :)
Uživatelský avatar
Ross
Plnou parou vpřed
Plnou parou vpřed
 
Příspěvky: 1476
Registrován: ned 16. bře 2008 18:14:19
Bydliště: Ostrava
Trainz UID: 0
Jezdím v: TS09
Hardware: Intel Core i5-2500K 4.5GHz, RAM 8GB DDR3 1866MHz, ASUS NVIDIA GeForce 750 Ti 2GB, SSD 80GB + HDD 2TB, Win 7 64 bit

Re: Blbne skript-vyřešeno

Příspěvekod Rammsteinak1 » pon 05. srp 2013 15:48:18

Mne to tiž robi ked napisem popisku napr ABlok 1-1951 , tak v strojvodcovi ju mam vypnem hru a ked znova zapnem editor tak uz tam neni skusim to ako ty
Uživatelský avatar
Rammsteinak1
Začátečník
 
Příspěvky: 8
Registrován: pon 05. srp 2013 15:36:50
Bydliště: Žilina
Trainz UID: 636190
Jezdím v: TS09

Re: Blbne skript-vyřešeno

Příspěvekod Rammsteinak1 » pon 05. srp 2013 16:29:33

funguje diki =)
Uživatelský avatar
Rammsteinak1
Začátečník
 
Příspěvky: 8
Registrován: pon 05. srp 2013 15:36:50
Bydliště: Žilina
Trainz UID: 636190
Jezdím v: TS09


Zpět na Trainz Simulator 2009

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron