Tak som sa po čase vrátil k Trainz, nainštaloval 2009 a hneď sa vyskytol problém. Zakaždým keď spustím launcher po tom, ako som mal pustený content manager, pýta si odomňa CD-key, prihlasovacie meno a heslo, ale ostatné nastavenia sa uložili hneď na prvý krát. Skúšal som veci ako spúšťať to prezlečený za admina, skúsil som hľadať nejaký súbor kde by tie údaje mohli byť uložené, no bez výsledku.
Pán Launcher má tiež nejaké osobné problémy, lebo kým sa spustí trvá mu to jak lačnému sr... vylučovať... A hovorím o celých minútach, čo je na launcher naozaj dosť.
Takisto po každom spustení sa opakuje správa o poškodenej databáze. Viackrát som ju dal opraviť, ale stále sa mu zdá že ju potrebuje opravenejšiu
Ďalší problém nastal, keď som spustil editor, natiahol koľaj a miesto nej sa mi tam objavil hnedý pás lemovaný bielymi pásmi, normálne sa zobrazila až po priblížení
No a práve som spustil hru znova, vyskúšal všetky možné grafické módy no a výsledkom je, že grafika už nejde vôbec, po naloudovaní sa mi ukážu len krivkové body a kompas a keď s kompasom hýbem, všetko zanecháva stopy.
Kto poradí má u mňa lízatko, kto ma pošle do pr za to že už sa to pýtali traja, má u mňa dve...
EDIT: aby som upresnil. Je to build 40040, nainštalovaný rovno z krabice. Na prvý pokus išiel normálne, až na tie divné koľaje a objekty, potom sa to celé sprasilo...