od ajabaja » čtv 20. říj 2011 21:45:37
Nemyslel jsem tím nic konkrétního k Tvému příspěvku,ale psal jsem všeobecně,často různé názory na Sp4 čtu na různých fórech a často je interpretují lidé,kteří je ani nevyzkoušeli.Prostě jen nechci,aby bylo předem něco zatracováno,co mnozí ani nezkusili.Jestli jsem se Tě svým příspěvkem nějak dotkl,tak s Ti upřímně omlouvám,psal jsem ho ve spěchu,před odchodem do práce,takže možná zní trochu příkře.Ale nic osobního v něm nebylo.
A k Sp4-možná se chová na různých konfiguracích různě-mně např.,teď na novém noťasu Sp3 seká mnohem více,takže na to půjde znova celá databáze ze záložního hdd s Sp4.
Také je důležité otevřít a opravit i vestavěné součásti od Auranu,včetně rozbalení textur z formátu .texture.
Edit:Navíc,co jsem tedˇzjistil-na mou krabicovou CZ verzi TS2009 od CD projektu,zakoupenou kdysi v Datartu,nejde nainstalovat patch Sp4 ze stránek CD projektu(docela sranda-stejná firma),ale jen originál patch s českou lokalizací přímo ze stránek Auranu.Možná tady také bude problém a možná i záleží na tom,odkud hra pochází.Co vím z minulosti,tak CD projekt ve svých Sp vždycky nějaké bugy měl.Možná i to může ovlivnit grafiku a výkon hry.