od vinceblack » stř 18. srp 2010 8:23:09
Používal jsem TRS2004, po náhlé havárii disku jsem rovnou pořídil lepší stroj s Win 7 a zkusil TRS2006. Sice nejsou Win 7 podporovány, ale víceméně jedou v pohodě až na neúměrně dlouho trvající hlášku o prověřování loginu a hesla a aktualizaci databáze ve Správci součástí. Teď mám trochu problém s vlastní mapou v TRS2004, nestačil jsem udělat CDP. Mám pouze zálohovanou složku World/Custom/... atd. Půjdu asi cestou více zdejších uživatelů, kterří mají nainstalováno několik verzí - přidám starý TRS2004 (kvůli své mapě), uvažuji i o koupi TRS2009, ale spíš jen kvůli grafice a pro poježdění. Jak jsem tak koukal do DLS, moc vozidel (takových, co bych potřeboval) do této verze ještě není. TRS2010 by také mohla být zajímavá, vzhledem k zaměření na strojvůdce, ale cena mi zatím přijde zbytečně vysoká. Myslím, že za rok to stejně bude stát zase kolem 300-400,-
Takže - TRS2004 - u mě fungovaly vždy dobře, ale litoval jsem, že nemohu použít některé vylepšené vlastnosti objektů, které byly až pro TRS2006 (např. signalizace na přejezdu), proto jsem šel do verze 2006.
TRS2009 mě láká grafikou, ale asi bych jezdil jen s defaultními tratěmi, protože moc add-onů do tété verze zatím není a zkušenosti některých uživatelů ukazují, že na instalaci doplňků je třeba mít pevné nervy
TRS2010 je zatím drahý, ale zaměření více na strojvůdce mi přijde lákavé.
Samozřejmě je otázkou, jak se na PC různé verze snesou. Jako první mám TRS2006 SP1, takže bych podle jistého příspěvku mohl mít i TRS2004, ale kdo ví, co udělá další instalace (mohl by být problém s registry?). Předpokládám, že každá instalace bude mít svůj SSP (kromě 2004, samozřejmě).