od misoft » úte 18. kvě 2021 16:16:26
Teoreticky. Zápisy v configoch TS2009 a v TRS 2004 sú skoro zhodné, lenže sa tam nepoužívajú TAGy. V TRS2004 boli samotnou hrou (v jadre) nastavené defaultné TAGy, takže si tam v Editore mal prednastavené kratyny, typy. Pridaním TAGov (svojich) si len rozšíril možnosti zobrazovania a triedenia. Takže (predpokladám) aj v TS2009 to môže byť rovnaké (TS2009 nemám, ale princíp by mal byť rovnaký).
Na skúšku - nájdi si model nejakej loko v zozname KUIDov - podľa čísla KUID - otvor si priečinok toho KUIDu a nájdi si config.txt. Ak je tam - stačí v poznámkovom bloku ho otvoriť a dopíš nejaký TAG napr. region "CZ", potvrď a ulož na pôvodné miesto. Možno bude pýtať cez Content Manager pýtať opravu, potvrdenie zmeny. Pokiaľ to prejde - v Editore by si mal potom u modelov vlakov mať v zozname ďalší región CZ a pod nim v zozname práve tú loko.
Ak toto bude fungovať - čaká ťa úprava configov.
P.S. Už síce nehrám TRS2004 (ale stále sú nainštalované), ale všetky modely a súčasti u mňa majú moju úpravu config.txt (nedávam nikde inde) a v Editore potom môže rozlišovať, vyhľadávať podľa krajiny, typu, company - teda takto sa mi tam nezobrazujú v tomto triedenom zozname defaultné modely (napr. vstavané loko, vagóny, budova, koľaje), ale môžem si ich znova vyvolať prejdením na defaltný TAG, alebo zobrazením VŠETKÝCH TAGov.
Prišiel som,videl som,nechápem,odchádzam