Zdravím, obracím se na vás s prosbou o pomoc při řešení následujícího problému. V době ,když jsem ještě pracoval na TRS 2006, jsem si zakoupil od Balda balíček tramvají T6A5, KT4 a KT8D5. Už je to nejspíš více než rok, co pracuju v TS 2009 a až teď mě napadlo se zabývat problémem, proč tyto tramvaje nemůžu rozjet. Tedy přesněji řečeno tyto tramvaje jsou v seznamu vozů v editoru označeny červeně a vůbec se nezobrazují. V Content Managerovi jsem došel na to, že tramvaje používají součást "KT8D5 cab", která má u sebe červený vykřičník. Varování pak oznamuje, že "textura 'env_metal.texture' chybí nebo nemohla být načtena ze sítě..." V adresáři se však nachází jen soubor "env_metal.texture.txt", který při přejmenování na požadovaný tvar nejen že nereaguje, ale vyskočí mi další hláška "adresář s vaším konfiguračním souborem obsahuje binární verzi textury, která již není podporována. Prosím smažte soubor '.texture' a ponechejte soubor the '.texture.txt'", čímž se začarovaný kruh uzavírá. V provozu tak mám pouze jednu ze tří T6A5, která používá vlastní kabinu. Zbylé dvě jsou nejspíš také vázány na kabinu KT8D5, což nechápu, protože kabina T6A5 je absolutně v pořádku. Je možné s tím něco dělat?? Dá se chyba opravit?
Dlužno také říci, že jsem použil i zaškrtávací políčko s kompatibilitou se staršími verzemi v editoru, ale to má za následek znatelné snížení výkonu hry na takovou úroveň, že se na to nedá ani koukat. To mě zase vrací k problému, který jsem tady řešil před několika měsíci.